duminică, 17 octombrie 2010

Manuale si programe pentru invatarea limbii engleze, in format electronic, cu download gratuit

Cautand pe Internet surse alternative pentru invatarea limbilor straine am gasit cateva manuale in format electronic cu descarcare gratuita pe care vi le pun la dispozitie. Spor la invatat!
  • Engleza Incepatori   (11 MB)- Un e-book (o carte) pentru invatat limba engleza, in format PD
  • Curs - Engleza pentru incepatori (Lectiile 1-16)   (672 MB)-Curs Eurocor de limba engleza pentru incepatorilor. Contine primele 16 lectii, cu exercitii, in format PDF, insotite de fisiere audio MP3.
  • Curs - Engleza pentru incepatori (Lectiile 17-32)   (715 MB)- Partea a doua din cursul Eurocor de limba engleza pentru incepatorilor. Contine lectiile de la 17 la 32, cu exercitii, in format PDF, insotite de lectii audio (MP3) si 8 caiete de exercitii audio.
  •  Curs - Engleza pentru avansati (Lectiile audio 1-18)   (655 MB)- Prima parte dintr-un curs Eurocor de limba engleza pentru avansati. Contine un manual in format PDF cu explicatii gramaticale mai scurte si multe lectii de literatura si exercitii de traducere, precum si primele 18 lectii audio.
  • Curs - Engleza pentru avansati (Lectiile audio 19-32)   (512 MB)-A doua parte din cursul Eurocor de limba engleza pentru avansati. Contine lectii audio de la 19 la 32.
  • Engleza fara profesor de Dan Dutescu   (353 MB)- Un manual mai vechi de invatat limba engleza fara profesor, scris de Dan Dutescu, tiparit in 1976. Cuprinde lectii si probleme de gramatica si lexic, exercitii variate la fiecare lectie, insotite de texte literare, mici anecdode, citate, proverbe sau cuvinte incrucisate. Acestui manual in format electronic ii lipseste rezolvarea exercitiilor de la sfarsitul capitolelor.
  •  Profu de Engleza   (23 MB)-Un prgram mai vechi pentru invatat limba engleza. Este usor de utilizat si de folos pentru incepatori, ajuta la familiarizarea cu limba engleza intr-un mod placut. Contine peste 20 de lectii si exercitii atat gramaticale cat si audio, dictare si vocabular.
    Dupa ce descarcati si dezarhivati fisierul cu programul arhivat, pentru a-l porni, dati Enter (deschideti) pe fisierul ENGLEZA.EXE.
  • The Farm - Ferma   (69 MB)- Un joc dragut pentru exersat limba engleza si invatarea de cuvinte legate de ferma si agricultura.
    Dupa ce descarcati si dezarhivati fisierul cu jocul arhivat, pentru a-l porni, dati Enter (deschideti)   fisierul FARM.EXE. Pentru a sari peste introducerea de la inceputul jocului, apasati tasta Escape
  • Gramatica limbii engleze   (1.4 MB)- Un manual de gramatica a limbii engleze care se adreseaza elevilor, studentilor, profesorilor si tuturor celor care doresc sa aprofundeze invatarea limbii engleze. Continepe  explicatii gramaticale detaliate, exemple si exercitii de morfologie si sintaxa. 
  • Limba engleza - ghid de conversatie  - (16 MB) O carte in format electronic (e-book), utila pentru familiarizarea rapida cu limba engleza. Cuprinde dialoguri standard de conversatie si regulile gramaticale de baza.
  • Program pentru limba engleza   (738 MB)-  Program multimedia, facut in flash, pentru invatarea si exersarea limbii engleze.
  • Curs - Engleza pentru copii   (205 MB)- Curs Eurocor pentru limba engleza, care se adreseaza copiilor sau si incepatorilor. Contine doar lectii audio in format MP3, un numar  de18      lectii    
  • Daca    link-urile fiecarei carti nu functioneaza accesati acest link si apoi descarcati fecare carte separat.                 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hi there, its pleasant paragraph on the topic of media print, we all be aware
of media is a impressive source of information.

Feel free to visit my web page; bmi for women chart